| 18:37 | Dil Seçimi |
|
|
#1 |
|
AhUrAmAzDa Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: iskeletor.com Yaş: 23
İtibar Gücü: 44
![]() |
onlar sizi yıne bilgisayae basında görünce ki dıologlarınız nasıl gelişir
babam : yeter artık kalk su pc.den ben : tamam bana dur bişi yazıyorum cok onemli sunu halledım zaten kalkcam babam : kalkmazsan doverım ben : tamam döversın 5 dk sonra babamın ayak seslerı duyulur ve sadece monıtor kapatılıp elime kıtap alırım :p ama yakalarsa babam ::: kaaaalllllllkkk dedım sana ben : höngggg |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ç£K!R&£ Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: hayallerde dolasıom
İtibar Gücü: 12
![]() |
hönggg sozunu hep solerım ztn
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Haftanın Üyesi Üyelik tarihi: Aug 2006
İtibar Gücü: 44
![]() |
benimkite genetiğinkinden pek farklı sayılmaz
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
annem: GENE Mİ BİLGİSAYAR BAŞINDASIN ,HİÇ DERS ÇALIŞMIYORSUN MERVE!.
ben: yaa anne 2 dk daha durim lüften bak onemlı bıse konusuorum arkımle:D annem: tabi tabi gördük geçen 2 dk dedın 2 saat 3 saat kalkmadın pc basından:@ ben: ya anne ama bu kez kalkcam inş. az bısecık kaldı:Dsen bi gidekoy hadi özel lütfeen:D annem: ne konusuorsun bakalım.. ben: yaa anne özel bı kız arkımle konusuorum :D [tabi annem kısısıne bakar kımınle konustuuma soora gider kadıncağız:)..ben cok kötü bı kızım yaa...:(] |
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
boykot ıslerı veya filistin israil konularıyla uğraşıyorken...
ben: Annee gel bii bak bıse gostercem cok onemlıı bıse buldum!!!... annem: ya kızım psikolojikmen kötü oluorum... ben: yaa anne bu cok kotu bıse deıl..((soora ısrar etmem)) annee var ya şunların yaptıklarına bak terbıyesızleerrr!!!... yaa hiç vicdanları y.o.k.! anne oklda dağıtıcam bu ısraıl malları lıstesını... annem: kızım gecen soledın bak ne dedıler sana bunlarla uurasma derslerıne bak dedı hocan... ben: ama anne!!! bole bı durumda nası dağıtmayayım_? butun herkesı uyarmam lazım!!...yoksa sonumuz cok kötüüü!!!:(:( annem: hadi kalk artık cok duruorsun!... ben: yaa annecım nolursun bak sunları da yazaım ıskeletora hadiii!!!...lütfen:) [soora annecım ızın verır...ama bazen de cok kızar...kalkmak zorunda kalırım:D] |
|
|
|
#6 |
|
Misafir
|
KARDEŞİMLE DİALOGLARIM...
:D kız kardeşim: ablaa!!! bak ben sana demedım mı gene mı bakıyorsun o filistinlilere!!! sonra da üzülüyorsun!! ben: yaa tmm bi duurr!!!.. kardeşim: ablaaa bak izleme dedim sana!!!...cok kzıoırum!!..[[tabi bazen pencereyı kapatıverır ızlerken:(] ben: yaaa!!! cok gıcıksın git işine hadii!! kardeşim: işim yokki benım:p hem ben geçicem bilgisayara!!..kalk çabukk!! ben: ya azdaha durcam zaten benım az soora ısım var soora oturursun!!..saatlerce otur dur ama sımdı ısım var git!!.. kardeşim: yaa anne ablam kalkmıor pc basından!!! annem: kızım azcık kardesın otursun.. ben: yaa annee!!! ben okldayken neden oturmuor yaa!! ufff... hem zaten sabahçı bak sinir etmesin beni :p annem: cok üzüyorsunuz beniii!!! (( biz soora kardesımle pat küt dövüşe başlarıs:D:p)) |
|
|
|
#7 |
|
Mareşal Üyelik tarihi: Sep 2006 Bulunduğu yer: iskeletor.com Yaş: 23
İtibar Gücü: 40
![]() |
babam: ya bi akşamda şu pc açık olmassa olmazmıder
ben:baba korkma bi gü kapalı olur derim:D(tabii misal) babam:olum kapat şu pc'yi der ben:tmm baba az bi işim var derim tabii 2saat olur __________________________________________ kız kardeşim: abi kalkkkk!!! ben:tmm kalkıyorum kız kardeşim:abi kalksana ben: tmm az kaldı kız kardeşim:bak fişi çekiyorum ben: çek pc yavaşlar derim çekmez kız kardeşim:abi kalk yoksa babama sölerim ben: söle ne yapalım:D ____________________________________ ikizim:faruk kalk ben: tmm kalkıyorum ikizim: hadi kalk ben: tmm az bi işim var ikizim:kalksana bak döverim ben:tmm döversin ikizim:kalksana kime diyom(tabii bu arada birbirimize gireriz:D) ben: kalkarım :D:D |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
:D:D:D:D:D:D:D
babamla da daha soora solerım:D |
|