18:48 Dil Seçimi

Uyarılar

Geri git   iskeletor.com Forum > ♥Aşk♥ Meşk Gönül işleri > Aşk Hikayeleri
Yeni Konu aç  Cevapla
  Seçenekler Stil
Alt 11-02-2011   #1
nikotix
Çavuş

nikotix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İtibar Gücü: 2
nikotix is on a distinguished road
Standart Bodrum Geceleri - 'Kapıldım Gidiyorum Bahtımın Rüzgarına'

Ahhh o geceler....

Bodrumda kaldığım yıllar, ve bir yaz sezonu öylesine atmışız kendimizi dışarıya. Eğlenceler diz boyu insanlar çılgınlar gibi eğlenmesinde ve biz sadece efkarın eşiğindeyiz.

Sahile parelel diskoların ve mekanların olduğu yerde yürürken köhne görünüşlü Sanat Müziği ihya edilen bir mekan gözümüze çarptı. Durmak hataydı ve attık kendimizi mekanın en derin kuytu köşesine. Sahnede öyle bir ekip vardı ki sormayın gitsin, her nağmeleri yüreğe işliyor dinlememek içmemek elde değil. Hele efkar? O zaten bizimleydi ve fena halde bizi biz edendi.

Bir peçete üzerine 'Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına' yazıp sahneye ulaşması için garsona verdiğimizde başımıza nelerin geleceğini bilmiyorduk. Saat gece yarısı 2 gibiydi ve biz dem halindeydik. Düşünmedik düşünemedik. Neyse işte, garson isteğimizi sahne şefine ulaştırdı ve sahne şefi bizi selamlıyarak kanun ile girdi şarkıya. Aman Allahım ne giriş......

O arada garsona devamlı sesleniyorduk 'aman haa bizim yanımızdan ayrılma'. O şarkıyla birlikte adam başı beşer adet fıçıyı bitirmişiz haberimiz yok.

Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına
Ey ufuklar diyorum yolculuk var yarına
ayrılık görünmüşken yâr tutmuyor elimden
Misafirim bugün ben gurbet akşamlarına....

O gece o mekandan çıkışımız sabaha karşı 5 gibiydi ve biz o şarkıyı en az 5 defa söyletmiştik o ekibe. Kafalar bin, yüreğimiz ise dumanlı dağ misali efkarımızla yarışıyordu. Mekan çıkışımızda kanuncuya rastladık, 'ellerin dert görmesin' dedik ve yarın da bu mekanda devam edeceğimizi beyan edip yürüyerek ayılmak amaçlı sahile yöneldik. Kumların üzerine uzanarak şarkıyı dilimize bürüyerek keyfe devam dedik ama güneşin ilk ışıkları gözlerimizi yakmıştı, dayanamadık ve her ev'li evine, yolcu ise yoluna mantığı ile dağıldık. Begonvillerle çevrili evimi o an daha çok özlemiştim.

Gurbet akşamları gerçekten zor imiş. Hele misafir olmak daha bir ağırmış. Bunu taddık, bunu yaşadık. Hemde dealarca.

Konu da bu ya; Kapıldım gittim...hemde bahtımın rüzgarına.....

Sevg...

Yazan: Firari Fırtına
nikotix Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler
Stil