| 19:58 | Dil Seçimi |
|
|
#1 |
|
AhUrAmAzDa Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: iskeletor.com Yaş: 23
İtibar Gücü: 44
![]() |
arkadaşlar msn inizde resim çalma sınırsız titreşim imitate komutlarını tekbir çatı altında toplayan program bu ben kullanıyorum çok güzel bir program sizde deneyin. MesengerDiscovery. mesela !imitate yazın bir boşluk bırakın ve (örn: !imitate seni seviyorum) yazıp gönderin karışınızdaki birden şaşırsın ben böyle birşey yazmadım diye. Başka bir komut ise !error yazıp gönderin komutu gönderdiğiniz kişinin msni hata raporu versin...
Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor bu linkten indirebilirsiniz.... ilerleyen günlerde komutların hepsini size bulmaya çalışıcam. ehh artıkbir teşekkürü haketmiş olmalıyım Konu Mf.Rub tarafından (02-21-2007 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() |
ben bunu kulabnoyrum gercekten şahane bir program hatta ipeğe ve se7en e cok fena bir şaka yapmıştım,pc.e biri girdi sandılar... hemde ne biçim...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: iskeletor.com
İtibar Gücü: 10
![]() |
evet çok süper bir pro. karşında ki sana konuşma penceresi açınca görebiliyosun ve slm vermediğim zamanlar olduğunda karşımda ki konuşma penceresi açınca hemen slm yazıyorum :D
|
|
|
#4 |
|
![]() |
bendeeee.... o cıdden cok işe yarıo....
|
|
|